Konya Bilim Merkezi, 23 Nisan Çocuk Şenliği’nde çocukları bilimle buluşturdu

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Konya Büyükşehir Belediyesi Konya Bilim Merkezi, 23 Nisan Çocuk Şenliği’ne ev sahipliği yaparak hafta sonunu çocuklar için renkli bir atmosfere dönüştürdü.

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Büyükşehir Belediyesi tarafından şehre kazandırılan Türkiye’nin TÜBİTAK destekli ilk ve en büyük bilim merkezinin açıldığı günden itibaren her yaştan insana bilimi sevdirme misyonunu başarıyla sürdürdüğünü ifade etti. 23 Nisan’ın çocukların bayramı olarak kutlandığını ve her sene büyük heyecana sahne olduğunu dile getiren Başkan Altay, “Konya Bilim Merkezimizde 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında yavrularımıza unutulmaz bir deneyim sunmak için özel bir program hazırladık. Bu hafta sonunu çocuklarımız hazırladığımız birbirinden eğlenceli bilimsel etkinliklerle geçirerek eğlenirken bir yandan da bilimle iç içe oldu. Amacımız bu tür etkinliklerle çocuklarımızın bilimsel meraklarını ve keşif duygularını canlandırırken eğlenmelerini de sağlamak. Etkinliklerimize katılan çocuklarımıza ve ailelerine teşekkür ediyor, tüm çocuklarımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı tebrik ediyorum” diye konuştu.

Bilimsel etkinliklerle dolu dolu bir hafta sonu geçiren çocuklar ise çok mutlu olduklarını ifade ederek, Konya Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkür etti. Konya Bilim Merkezi’nde her yaştan ziyaretçinin katılabildiği 23 Nisan Çocuk Şenliği programında; atölye çalışmaları, etkinlikler, yarışmalar, eğlenceli bilim gösterileri ve sürpriz balon gösterisi düzenlenirken etkinliklere katılan ziyaretçilerin hafta sonu boyunca eğitici vakit geçirmeleri sağlandı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Konya Bilim Merkezi, 23 Nisan Çocuk Şenliği’nde çocukları bilimle buluşturdu

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Ağrının rakipsiz haber sitesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin